Eindeloos wandelen
 
WANDELEN EN FIETSEN

De Liemers is zo’n streek waar u nooit genoeg van krijgt. Het landschap is afwisselend, met rivieren, bossen, grazige weiden, bochtige dijken, historische stadjes en sfeervolle dorpjes. 
En die zijn goed te ontdekken dankzij de vele wandel- en fietsroutes die u op de mooiste plekjes in het groen of juist aan het water brengen. Of u nu van wandelen, fietsen of watersport houdt; in de Liemers kunt u eindeloos uw hart ophalen. 

Spring op de fiets
 
CULTUURSNUIVEN

Dat de Liemers een rijke historie heeft, is op verschillende plekken terug te zien. Tijdens een bezoek aan de veelzijdige regio kunt u vrijwel alle kanten op. Ontdek verborgen musea en andere regionale pareltjes, waarvan u alleen de naam maar hoeft te zeggen en de Liemers en omstreken weet wat u bedoelt. De Liemers is overigens perfect te combineren met een dagje Arnhem. De hoofdstad van Gelderland ligt letterlijk om de hoek.  

Proef de streek
 
SFEERPROEVEN

De Liemers is trots op zijn streekproducten. Van vergeten groenten tot het sappigste fruit. Van buffelmelk tot bekroonde wijnen. Van meel rechtstreeks van de molen tot rundvlees van Blonde d’Aquitaines, die grazen in de natuur. En ambachtelijk bier, duurzame meerval, mosterd, kazen, confituren, chutneys en vruchtensappen. U vindt het allemaal in de Liemers waar u overal culinair, authentiek en puur kunt genieten. 

WIE WIL NOU NIET WONEN IN DIT PRACHTIGE LANDSCHAP?
 

Ik meld me aan

Locatie 6

 

DIT IS WESTERVOORT
DORPS GEZELLIG MET DE STAD OM DE HOEK

 

Westervoort is klein maar fijn. Wie hier eenmaal woont, wil er nooit meer weg. Het dorpse leven kabbelt rustig voort en alles wat u nodig heeft is op loop- of fietsafstand. Van supermarkt tot huisarts en van school tot sportclub. Zoekt u meer stads vertier dan bent u met het OV of de auto binnen een kwartier in hartje Arnhem. Maar ook Zevenaar en de kleine historische kernen van vele Liemerse dorpen zijn goed bereikbaar. Houdt u van het gemoedelijke dorpse leven, maar kunt u de stad nooit lang missen? Dan is Westervoort misschien wel de beste plek om u voor altijd te vestigen. 

Wonen in Westervoort