8 WONINGEN
WONEN OP UW MANIER

 

Op het Erf van Lindner komen acht levensloopbestendige woningen met een eigen tuin grenzend aan het groene erf. Parkeren kan op een eigen parkeerplaats. In alle woningen is het mogelijk om woonkamer, slaapkamer en badkamer op de begane grond te situeren. Voor een leven lang woongenot. Stoere en eenvoudige architectuur, rode keramische pannen en houten gevels geven de woningen een uitstraling die refereert aan de traditionele boerenerven van weleer. 

 

Erf van lindner

 

16 APPARTEMENTEN
van alle gemakken voorzien

 

Verdeeld over twee bouwlagen met daarboven een kap komen er 16 appartementen op het Erf van Lindner. Ze variëren in grootte van 90 tot 140 m2 woonoppervlak en hebben alle een loggia of balkon met uitzicht over het groene erf. Elk appartement heeft een parkeerplaats. De luxueus uitgevoerde en zeer duurzame appartementen zijn klaar voor de toekomst en eenvoudig uit te breiden met slimme domotica-oplossingen. De appartementen zijn daardoor zeer geschikt voor senioren die nog volop in het leven staan, maar ook nadenken over de dag van morgen. 

Erf van lindner

EEN GROENE ENCLAVE

EEN PLEK VOOR MENS EN DIER

 

Het Erf van Lindner wordt een bijzondere woonplek in de oude kern van Westervoort. De groene structuur van het erf blijft behouden en daar waar mogelijk verder versterkt. Daarnaast zorgen nestkasten en een bijenhotel ervoor dat ook vogels en insecten zich thuis zullen voelen op het Erf van Lindner. De groene omzoming van het plangebied blijft gehandhaafd en het samenspel van natuurlijke architectuur met gevarieerd groen zorgt ervoor dat die dorpse sfeer van weleer weer tot leven komt. 

Plan 5

MELD U AAN ALS BELANGSTELLENDE EN BLIJF OP DE HOOGTE

 

Ja, ik meld me aan